Minunile Sfântului Rozariu

Recomand aici cartea "Minunile Sfântului Rozariu" scrisă de pr. Ioan Șerban Manole și publicată la editura Galaxia Gutenberg în 2022.
Citim pe coperta din spate a cărții:
Promisiunea Sfintei Fecioare Maria făcute Fericitului Alan de la Roche:
„Tuturor celor care vor recita Rozariul le promit protecția mea specială. Rozariul va fi cea mai puternică armă împotriva iadului, va distruge viciile, îndepărtează păcatul și distruge ereziile. Oricine va recita cu evlavie Rozariul cu meditarea Misterelor, dacă-i păcătos se va converti, dacă-i drept va crește în har, și va fi făcut vrednic de viață veșnică. Eu eliberez în fiecare zi din Purgator sufletele evlavioase Rozariului meu. Adevărații copii ai Rozariului meu vor avea parte de o mare bucurie în Cer. Cei care fac cunoscut Rozariul meu vor fi ajutați de mine în toate nevoile lor. Evlavia față de Sfântul Rozariu este un mare semn de predestinare”.

Și indraznesc sa mai preiau un citat din carte, care este cred foarte actual: "...Domnul ascultă rugăciunile noastre, restabilește demnitatea noastră umană și vindecă țara noastră, dacă noi, poporul lui Dumnezeu, ne întoarcem la El în rugăciune și penitență.
Mai puternică decât armele este rugăciunea încrezătoare. Mai mare efect au penitența și sacrificiile decât planurile strategice. Energia tăcută a oamenilor care se roagă în privegheri are mai multă putere decât forța militară."

Veți găsi în această carte multe fapte minunate descrise cu acuratețe. Chiar citatul de mai sus, pe care l-am redat aici, este precedat de asemenea fapte istorice minunate foarte frumos descrise.

16/10/2023
Cristian
(autorul site-ului Sf-Fecioara.ro)

Inapoi la pagina principala